TISDAG

2011-08-30, 22:35:47 / Kategori: Vardag
Idag har det hänt massor av saker, var med julia och amanda efter skolan, vi var hos amanda sen var vi ute och gick och gjorde lite annat! sen åkte hon hem och jag och amanda var ute och träffade andreas och det slutade med att vi hade såpbubblor på hela oss och cola fläckar och röda lår. Haha men så kan det gå och man busar med fel person. Efter det gick vi till amanda och kollade på tv och så sen kom mamma vid halv tio ungefär. Är hemma nu och har duschat, ska kolla på gossip girl, det är så sjuk bra! Imorgon blir det marken, inte för det är så jätte kul men man kan ju köpa godis, hihi.




sakna mitt röda hår, snart blir det ändra på det

gangster<33

2011-08-30, 13:31:29 / Kategori: Vardag
Igår så frågade jag oscar om han ville komma till mig på onsadag för då är det marken men då tyckte han det var jobbigt att åka buss så då  vart jag jävligt besviken. Igår på gymmet såg vi också två tjejer som gymmade och de verkade katiga som fan, bara så ni vet, ingen bråkar med min mandii. Det är min bästa gangstahh vän! Efter skolan igår gick jag hem till olle oc han var inte hema fast amanda och matte var där och kollade på rv sen gickvi ut :pp och skulle köpa kladdkaka och pizza och efter det solade vi med pontan och han gick ut helt naken och visade röven :pp han var helt röd haha så rolig är han! :D men ska dra nu för vi ska baka sockekaka fast vi orkar inte så vi ska ligga i asängen och vänta fst är fortf mätt för vi åt mums mums ioch bullar förut. heheh men puss hej lovr you<3

KÖRT, GYMMAT, AMANDA

2011-08-29, 21:52:30 / Kategori: Vardag
Idag har vi kört lite i skolan, jag fick köra ute i hallsberg och det gick jätte bra, var lite nervös men det var alla andra också. Sen har vi bara suttit och pluggat i boken men det är ganska roligt. Efter det gymmade jag och amanda sen åkte vi till stan och träffade andreas, sen var vi ute och gick och så träffade vi honom igen och sen träffa vi pontus och chcachaosv, sen kom adde och hämta oss så åkte vi runt lite, sen åkte jag hem och nu ska jag kolla på gossip girl! :)

i love you alot


BLOGGAR

2011-08-27, 12:02:42 / Kategori: Vardag
I onsdags var jag med oscar, sov där. Det var mysigt! Sen skolan och inte gjorde så mycket. åkte hem och somnade, fast innan hann jag träffa marcus en liten stund innan han åkte till säffle. På fredagen åkte jag och amanda till örebro. JaG Köpte ett par cheap monday jeans, trosor, bh och en sjal. Sen mötte vi amanda g och åkte till askersund. Amanda g käkade lite och sen gick vi till busstorget, vi träffade andreas och åhlin en liten stund sen åkte jag och amanda g till isåsen var där ngn timme sen körde kalle oss till stan och då gick vi till johan, träffade massa roligt folk. Sen vidare till en annan rolig kille! Sen kom kalle och körde hem oss.



andreas!

FÖRSTA SKOLDAGEN

2011-08-23, 22:36:43 / Kategori: Vardag
Idag började skola igen, det var helt okej, slutade halv tolv så det var inte så jätte jobbigt direkt. Fick prov ut nya kläder som vi ska ha när vi ska köra lastbil och så fick vi papper och busskort. Efter skolan åkte jag till örebro och köpte en present till oscar för han fyller år på torsdag och sen vidare till kvinnersta. Emma och arvid mötte mig sen väntade vi på amanda och sen gick vi till emma och var där och inte gjorde så mycket. Sen åkte jag hem och nu håller jag på att fixa inför imorgon med kläder osv!



en jätte gammal bild på mig när jag var typ 14 ?

HELGEN

2011-08-21, 23:14:31 / Kategori: Vardag
Har vart i åsbro hela helgen i stort sätt, i fredags var jag med amanda och sen kom andreas åkte lite bil med honom sen kom tony och skjussade oss till åsbro och där var vi med oscar, anton och dennis och hade trevligt, sen på lördagen kom andreas och hämtade oss och så åkte vi till brändåsen och åt och sen vidare till zinkgruvan sen tillbaka till åsbro och hade trevligt, jag och oscar somnade halv sju imorse så var ganska trött när jag vaknade igen sen åkte jag hem och träffade marcus, jenny och dajje. Nu kom jag nyss hem och ligger i sängen, imorgon ska jag till läkare och göra en undersökning så jag kan få ta lastbilskörtkort! Skor måste jag också köpa för mina är smutsiga, haha!

I CANT STOP STARING AT YOUR NAME

2011-08-18, 22:37:53 / Kategori: Vardag
Jag kan inte få dig ut ur mitt huvud!

MINA HJÄRTAN

2011-08-12, 13:56:34 / Kategori: Vardag

 

 


FEST

2011-08-04, 14:03:45 / Kategori: Vardag
!

onsdag

2011-08-04, 01:42:46 / Kategori: Vardag
Bara så alla vet fyller jag inte år idag, jag fyller år i januari..blev faceraped.

PEACE