SJUKIS

2011-10-26, 21:25:39 / Kategori: Vardag
hej, jag vet att jag suger på att blogga! Tycker inte att det är så kul längre, men får se! Kommer inte ta bort bloggen iallafall! På fredag ska  jag färga håret, äntligen! Har vart sjuk så har inte kunna åka till min alldeles egna frisör och göra det. Jag tror och hoppas att det kommer bli as bra. Ska till skolan imorgon, skönt att få komma ut från huset. Vet inte vad jag ska göra nu, har tråkigt som vanligt  men är väl dags att gå och lägga sig snart och bli ännu friskare.
puss puss



skulle vara fint att tattuera!

SKOLAN

2011-10-17, 09:42:02 / Kategori: Vardag
sitter i skolan och gör inte mycket, ska ta rast snart! Igår var jag med adde och vi var i örebro och sen var vi hos erik och sen hos adde. Vi kollade på sons men jag kollade inget för jag sov hela tiden, som vanligt. idag ska jag vara med amanda, vi kanske ska ut och springa sen! puss

UTAN DIG BLIR DET TOMT

2011-10-16, 19:38:32 / Kategori: Vardag
Jag  vet inte vart vi står, så det är ingenting idé att någon frågar för jag vet inte själv. Men du är, du är speciell. Du får mig att känna mig trygg, även om det är tusen andra där som jag inte känner. Du är den gladaste människan jag vet, du är den ärligaste och du är du. Du är dig själv, genom allt. Du är en av de få jag verkligen litar på, du gör mig glad, du behöver inte ens anstränga dig. Du är bra, du är riktigt bra!



GRATTIS

2011-10-13, 13:09:04 / Kategori: Vardag
det här är min vän erik, han är yrkessoldat, kan ni fatta? Han är yrkessoldat, senast var han nere i afrika och hjälpte till. Ville bara säga grattis på 21 års dagen!


svar:

2011-10-11, 17:49:24 / Kategori: Vardag
svar på anonym kommentar: det var andreas danielsson jag var med och brukar vara med, den enda andreas faktiskt, och tack så mycket!


tisdag!

2011-10-11, 17:00:47 / Kategori: Vardag
hej, idag har jag varit i skolan! Hade svenska, idrott, engelska och matte!
efter skolan åkte jag och amanda hem till mig och sedan gick vi till henne :) vi bytte om och sedan gick vi till ip för att springa en runda, 40 minuter! Gött som fan!


we found love in a hopelessplace

2011-10-10, 13:04:36 / Kategori: Vardag
hej, jag vet att jag inte har bloggat på säkert en vecka! Jag tänker inte på att blogga längre och läser knappt bloggar längre heller. Bara min närmaste vänner, tex amandas. I helgen har jag vart med andreas mesta tiden. Idag är vi lediga så vaknade hos andreas bror och kollade på sons och tog det lugnt bara, sen skulle han träna så då körde han hem mig. Nu sitter jag och kollar på tv bara och undrar vad jag ska göra resten av dagen..